Lana Brunell

Nyheter 2009

2009

Till förmån för Världens barn

SR Östergötland auktionerade ut olika upplevelser till förmån för Världens Barn. En av sakerna lyssnarna fick bjuda på var Lana Brunell som tillsammans med Gunnar Cedersund skulle dansa sin vinnartango från Shall We Dance och dessutom sjunga några låtar.

Högstbjudande blev Kulturskolan i Åtvidabergs Kommun som får besök av Lana och Gunnar lördagen den 17 oktober, när Kulturskolan ger en konsert till förmån för Världens Barn.

Lana vann Shall We Dance

Lana Brunell och hennes danspartner Gunnar Cedersund vann Linköpings upplaga av Shall We Dance. Konkurrensen var hård men med en sensuell argentisk tangonuevo, lyckades paret smälta juryns hjärtan och kammade hem segern!

Lana statist i tysk TV

Lana har fått en statistroll i den tyska succéserien Inga Lindström. Spelas in i Stegeborg och kommer visas i Tyskland i december

Lana med i Shall We Dance

Lana är med i Shall We Dance i Linköping hösten 2009 med final lördagen den 3 oktober. Då ska hon ha lärt sig dansa tango

Ny soloplatta på gång

Lana jobbar på en ny soloplatta.

Hemligt projekt

Lana och författaren Martin Widmark har ett gemensamt, än så länge hemligt, projekt på gång

Krönikor

Nu är det jul igen

Igen?! Det känns ju som det var nyss vi firade jul.
Och då har vi ändå hoppat över ett år i vår familj. Något jag hade lite ångest över. Tänkte att barnen i värsta fall skulle få grava besvär av att vi bröt den så djupt inrotade jultraditionen, och bara drog i väg. Utan en endaste julklapp. Utan att ha köpt julgran. Utan att ha kämpat ihop ett pepparkakshus. Tänk om sönerna för alltid skulle minnas DEN julen som den värsta i deras liv. Tänk om de i framtiden skulle berätta för sina barn och barnbarn om hur besvikna de var DEN julen då ingenting var sig likt.

Läs mer...

Hellre luggad än snaggad

Det finns bara en i hela världen som kan göra en sådan här sak. Hur tusan lyckades du få in håret här?!
Maken suckade uppgivet medan han försökte trassla ut mitt hår.

Läs mer...