Lana Brunell

Lyssnarkommentarer om Lanas skiva Solblues

Hej, jag fick din skiva och vill bara du ska veta att nu har jag lyssnat på den om och om igen och jag tycker den är suveränt bra. Du har dessutom verkligen lyckats skriva om kärlek utan att det blir klichéartat. Bra! Hoppas du gör fler skivor.
Marie

Har alltid gillat dig. Nu diggar jag din skiva också. Det är tryck på torpet Lycke vill jag lova.
Ingrid

Underbar cd! Bra artister sprids naturligt, 2 cd e redan i ungas sthlm, och dom e uppriktigt glada. Dom har fått var sin i present.
Chris

Grattis åter igen, men den är ju sååå bra...
Micke

Hur bra som helst! Riktigt Bra CD.
Håkan

Det lönar sig att göra en bra skiva!
Bobby Ho

Tack så mycket Lana, jag gillar skivan skarpt. Härliga texter
Tommy

Jag kan bara säga - KÖP DEN!!!! Jag har lyssnat 100 ggr och den blir bara bättre och bättre, det är en höjdarskiva, riktigt bra musiker och texterna är helande, berörande, roliga och intelligenta precis som Lana själv!
Gullan

Om ni råkar stöta på en skiva med Lana Brunell som heter solblues, köp den, ni lär inte bli besvikna, den är asbra....men ni kanske får åka till Linköping för att hitta den, men det är det värt!
Marie

Hur smart var det att ha tvättstugan idag? Svettigt, men härligt med ren tvätt och i pauserna tar jag en fika och lyssnar på Lana Brunells Solblues mmm... örongodis och värmande för själen.
Annica

Nu lyssnar jag på den jämt. Hela albumet andas närhet, rakhet och ljus. Och musiken är underbar. Jag gillar växelbruk och det är det verkligen i den.
Tack Lana! Varm kram, Jasmin

Min duktiga duktiga mosters skiva är klar och jag bara tjuter. Så fin! Jag är så stolt!
Olivia

Lyssnar på Lana Brunells underbara musik samtidigt som jag har ett arbetspass vid datorn. Eftermiddag/kväll ägnas åt Vinterljus och Manifestation i Ljungsbro.
Carina

Nu så väntar sängen. Lana Brunell´s låt Mitt allt berör. Fantastatisk text.
Anders