Lana Brunell

Nyheter 2011

Lana Brunell och barnboksförfattaren Martin Widmark samarbetar.

"Gustava är snyggast i djurparken. De flesta som besöker den kommer för att titta på henne, hon är liksom parkens stolthet-i alla fall om du frågar henne själv.
Men en dag blir Gustava så skrämd att hon flyr från sin inhägnad, och mitt i tumulten springer hon rakt in i en lyktstolpe och tappar minnet. Vem är hon?
Tillsammans med sin nyfunne vän, haren Tex, ger hon sig iväg för att ta reda på det. På vägen möter hon många andra spännande fåglar som hon jämför sig med."

Martin Widmark, Lana Brunell och Sarah Sheppard bjuder på lekfull text, färgstarka bilder och roliga sånger som finns med på en ljudskiva i boken, där också Cecilia Frode läser texten.

Boken utkommer i slutet av maj.

Kolla in videon om boken

Krönikor

Jag är en B-människa

Jag har haft en surrealistisk upplevelse. För att ni ska förstå exakt hur konstig den var, måste ni veta att jag är en så kallad B-människa. En sådan som lägger sig sent och går upp sent. Sitter gärna och skriver in på nattkröken och sover utan skam bort en hel förmiddag.
Maken är likadan. Som tur är. Våra tre söner har dubbelt påbrå och är precis som vi.
Förr, när andra klagade på att deras barn vaknade tidigt, var vårt problem att få barnen i säng. Och få upp dem i tid till dagis.

Läs mer...

Min blå donna gör som hon vill

Hon är söt men väldigt obstinat. Beter sig konstigt när man minst anar det.

Läs mer...